Sorteer op
 • Gratis verzending

  Mini urn met kaars
  Mini urn met kaars

  Mini urn met waxinelichthouder Mini urnen met een waxinelichthouder bieden een subtiele manier om de as overblijfselen van een dierbare te bewaren.

  Elk van deze theelicht urnen bevat ten minste een kleine hoeveelheid as, meestal…

  € 129,00
 • Gratis verz

  Urn met kaarshouder Kolibrie
  Urn met kaarshouder Kolibrie

  Mini urn met kolibrie inc. theelicht Goed om te weten Lichtgewicht, maar zeer sterk door de glasvezelconstructie. Schitterende parelmoer inleg.

  kolibrie: symboliseert de vreugde van het leven en de lichtheid van het zijn. Het…

  € 99,00
 • Mini urn met kaarshouder Vlinders
  Mini urn met kaarshouder Vlinders

  Waxinelichtje voor asbewaring (0.1 liter)De Eskdale Candle Keepsake urn met vlinders, is een hoogwaardige glasvezel urn. Het is met de hand gegoten, gemaakt en ontworpen door bekwame ambachtslieden. Het heeft een hoogglans…

  € 135,00
 • Gratis verz

  Mini urn glas met waxinelichtje
  Mini urn glas met waxinelichtje

  Handgemaakte mini urn glas met kaarsje In de kern van het as-gedenkornament, bevindt zich het as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as in bewaard kan worden.

  D.m.v. een een zelf-hechtende sluitplaat wordt het…

  € 186,00
 • Gratis verz

  kleine urn met led kaarsje en parelmoer vlinder
  kleine urn met led kaarsje en parelmoer vlinder

  Mini urn met kaasje vmet parelmoer vlinders Goed om te weten Lichtgewicht, maar zeer sterk door de glasvezelconstructie. Schitterende parelmoer inleg.

  Vlinders: symbool van transformatie en wedergeboorte

  fiberglas is een zeer…

  € 99,00
 • Gratis verzending

  Messing urn met kaarsje- rond
  Messing urn met kaarsje- rond

  Ronde mini urn met kaarsje roze

  De Charlwood kaars Keepsake urnen zijn urnen van een hoge kwaliteit messing. Ze zijn met de handvervaardigd. Een met de hand geschilderde afwerking en gravure. In deze messing urn met kaarsje kan…

  € 129,00
 • Gratis verz

  kleine urn met led kaarsje en parelmoer vlinder
  kleine urn met led kaarsje en parelmoer vlinder

  Kleine urn voor thuis inclusief led kaarsje Urntje voor het bewaren van een deel van de as. In een prachtige blauwe glans ingelegd met parelmoer glans vlinders. Een licht maar oersterk mini urntje. Gemaakt van fiberglas en…

  € 99,00
 • Gratis verz

  Agaat Edelsteen mini urn en kaarsplek
  Agaat Edelsteen mini urn en kaarsplek

  Agaat steen mini urn paars Agaat licht is voorzien van los as-compartiment, waar een symbolische hoeveelheid as in bewaard kan worden. Het Agaat licht turquoise heeft een krachtige uitstraling en geeft een mooi zacht licht.

  In…

  € 99,00

Mini urn met kaarsje

Mini urnen met waxinelicht 

We nodigen je uit om de kracht van het branden van een kaarsje te ontdekken als een manier om je overleden dierbaren te herdenken. Het aansteken van een kaars kan een symbolische handeling zijn die ons troost, hoop en verbondenheid biedt tijdens het rouwproces. Het branden van een kaarsje voor een overleden dierbare heeft verschillende betekenissen in verschillende culturen en religies. Het kan dienen als een manier om hen te eren, hun aanwezigheid te voelen of hun spirituele energie te eren. Het is ook vaak een vorm van gebed of meditatie, waarbij we even stilstaan bij de liefde en mooie herinneringen die we met hen hebben gedeeld.

Een kaarsje branden voor een overledene kan op vele manieren gebeuren. Het kan zo simpel zijn als het aansteken van een kaars op tafel, terwijl je rustig herinneringen ophaalt. Of misschien kies je ervoor om samen met anderen in stilte naar de vlam te staren, elkaars aanwezigheid voelend. Ongeacht de manier waarop je dit doet, is het belangrijk dat het voor jou persoonlijk betekenis heeft.

Een mini urn met kaarsje staat symbool voor de verbondenheid tussen nabestaanden en het vinden van steun bij elkaar. Samen kunnen we onze emoties uiten, onze ervaringen delen en elkaar troosten tijdens deze moeilijke periode van rouw. Verlies is een natuurlijk onderdeel van het leven en rouwen is een belangrijk proces om onze emoties te verwerken. Het is oké om verdrietig te zijn, boosheid te voelen of zelfs dankbaarheid te ervaren voor de tijd die we met onze dierbaren hebben gehad. Door oprecht aandacht te schenken aan ons verdriet, kunnen we uiteindelijk ook ruimte maken voor heling en acceptatie. 

De kracht van het branden kaarsje in een mini urn met waxinelicht 

Het branden van een kaarsje voor een overleden dierbare heeft een bijzondere kracht. Het is een symbolische handeling die ons troost, hoop en verbondenheid biedt tijdens het rouwproces. Het aansteken van een kaarsje kan dienen als een manier om onze overleden geliefden te eren en hun aanwezigheid te voelen, zelfs als ze fysiek niet meer bij ons zijn. In verschillende culturen en religies heeft het branden van een kaars ook spirituele betekenis. Het brengt rust en vrede in onze gedachten, terwijl we stilstaan bij de liefdevolle herinneringen die we met hen hebben gedeeld.  

Hoe een kaarsje branden voor een overleden dierbare

Het branden van een kaarsje voor een overleden dierbare is een eenvoudige, maar betekenisvolle manier om hen te herdenken en hun aanwezigheid te voelen. Het creëren van een rustige en inspirerende sfeer kan je helpen om je te verbinden met de herinneringen aan jouw geliefde. Om een kaarsje te branden, kies je eerst een speciale plek waar je dit ritueel wilt uitvoeren. Dit kan bijvoorbeeld op het online herdenkingsplatform zijn, waar je virtueel een kaars kunt ontsteken. Dit symboliseert het licht dat jouw dierbare in jouw hart blijft brengen. Voordat je de kaars aansteekt, kun je even stil worden en in gedachten contact maken met jouw geliefde. Neem de tijd om dankbaarheid te tonen voor de momenten die je hebt gedeeld en stuur liefdevolle gedachten naar hen toe. Als je klaar bent, neem dan voorzichtig een lucifer of aansteker en houd deze bij het lont van de kaars. Terwijl het vuur langzaam ontbrandt, visualiseer dan dat jouw liefde en herinneringen door de vlam naar jouw dierbare worden gestuurd. Laat de kaars rustig branden terwijl je doorgaat met reflecteren over mooie momenten samen of schrijf ze op. Je kunt ook bidden, mediteren of gewoon stil zijn terwijl het warme licht van de vlam je troost biedt. 

Het belang van rouwen en het uiten van emoties

Het verlies van een dierbare is een pijnlijke en complexe ervaring waar we allemaal op onze eigen manier mee omgaan. Rouwen is een natuurlijk proces dat tijd en ruimte nodig heeft om te ontvouwen. Het is belangrijk om jezelf toestemming te geven om te rouwen en je emoties vrijelijk te uiten. Rouwen betekent het doorlopen van verschillende fasen van verdriet, zoals ontkenning, woede, onderhandeling, depressie en uiteindelijk acceptatie. Het kan voelen alsof je in een emotionele achtbaan zit, met ups en downs die onvoorspelbaar kunnen zijn. Het is essentieel om deze emoties toe te laten, hoe overweldigend ze ook kunnen zijn. Het uiten van je emoties helpt bij het verwerken van je verdriet. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan, zoals praten met anderen over je gevoelens, het bijhouden van een dagboek waarin je kunt schrijven wat er in je omgaat of het deelnemen aan steungroepen met lotgenoten. Door openlijk over je pijn te praten, creëer je ruimte voor heling. Een kaarsje branden voor een overleden dierbare is een krachtige manier om de band met hen levendig te houden. Het symboliseert niet alleen hun aanwezigheid in jouw leven, maar ook jouw bereidheid om hun herinnering te eren. Terwijl de vlam brandt, kun je stilstaan bij mooie herinneringen die jullie samen hebben gedeeld en troost vinden in de warmte en het licht dat het verspreidt. 

Onze urnen met kaarsje bevatten traditionele waxinelichtkaarsjes. Deze lijn van mini urnen met theelicht, kan worden gebruikt als een aandenken urn als je dat wenst. De as wordt van bovenaf geplaatst. Sommige van deze urnen met kaarsje, zijn zo ontworpen dat ze ook een bijpassende volwassen urn bieden, die kan worden gebruikt als een set als je dat wilt.

Onze mini urnen met waxinelichtje, zijn gemaakt van metaal, keramiek, steen of marmer,messing, fiberglas.
In diverse stijlen en met diverse symbolen.

Ter nagedachtenis een kaarsje aansteken voor een overleden dierbare, is een eeuwenoude traditie. Er wordt gezegd, dat het een spirituele verbinding creëert tussen verloren geliefden en onszelf. Het kaarslicht vertegenwoordigt puur licht zoals de liefde die we hebben voor onze overleden dierbaren.

Een urn met kaarsje en tevens geschikt voor as bewaring, is een perfect herdenkingsstuk. Een kaars aan steken ter ere van geliefden, geeft vaak een goed gevoel. Het is ook vaak een passende decoratie op een gedenkplek of nabij een foto.

Hoe groot is een mini urn met kaarsje?

Mini urnen met een kaarsje, zijn slechts een kleinere versie van een volwassen urn. Een volwassen vaasvormige urn, zal meestal ongeveer 20 of 25 centimeter hoog zijn. Ter vergelijking: kleine aandenken urnen zijn gemiddeld slechts ongeveer 7-10 cm. hoog ze bieden plaats aan een symbolische hoeveelheid as, wat neerkomt op een paar eetlepels as.

 

urn met kaarsje -urn met waxinelichtje

Hieronder kun je bladeren door onze verschillende kleine (keepsake) urnen met waxinelichtje.
Als je moeite hebt met het kiezen van een urn met kaarsje of als je niet kunt vinden wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op:  info@inmemoriam-decoraties.nl of app ons op +31648282695 (tot 16.00 uur, niet in het weekend)

Verzending zonder extra kosten
Betalen met Afterpay kan
Afhalen na je bestelling kan op afspraak

De meeste mini urnen met theelicht zijn op voorraad, degene die dit niet zijn hebben een langere of korte levertijd, dit staat dan bij het product vermeld.

Kan ik de mini urn met kaarsje zelf vullen?

Dit kan en heel gemakkelijk zelfs. Je zou van een A4 papier een trechter kunnen vouwen.
Het as kun je dan zo in de mini urn laten glijden. Aan te raden is om er papier/doek/placemat onder te leggen tegen eventueel morsen. Ook is het mogelijk met een theelepel de as in de mini urn te scheppen
.

Asringen-Asarmbanden-Groningen

 

 

♥ Veilig betalen 
♥ Afterpay mogelijk 
♥ Veilige SSL verbinding 
♥ Gratis verzending 
♥ Afhalen op afspraak 
♥ Uniek assortiment 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Stilstaan bij een moment van gedenken 

Gratis verzending in Nederland vanaf €10

Afhalen & bezoeken op afspraak

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b view=slider amount=6 language=1]

© 2015 - 2024 In Memoriam-Decoraties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel