Sorteer op
 • Assortiment uren, Assieraden en meer
  Assortiment uren, Assieraden en meer

  Aanbod pagina In Memoriam-Decoraties:

  Bevat Urnen, Assieraden, Mini urnen, herinnerings cadeaus, decoratie voor buiten en meer

  Klik op deze link of op de groene stip om naar de aanbodpagina te gaan

Aanbod pagina

Als herinneringen onherroepelijk duidelijk maken, dat degene met wie je ze beleefde er niet langer is

Na het verlies van een dierbare, wordt het nooit meer zoals het was. Vaak is het dan fijn, als je iets kunt doen om een gemist persoon te eren of te gedenken. Zodat ze er toch nog een beetje bij zijn. Na het overlijden van mijn eigen moeder, heeft het erg geholpen een dierbaar herinneringsplekje te maken, met een aantal tastbare spulletjes van haar en een aantal gedenk items om haar voor altijd te blijven herinneren.

Is dit herkenbaar?

 

Ik mis je Urnen & Assieraden

Manieren om na een verlies van een dierbare te herdenken

Na het verlies van een dierbare doorleven, is voor velen een lastige opgave. Het blijft vaak een wond, die gelukkig, met het verstrijken van de tijd, vaak wat draagelijker wordt.

Na het verliezen van een dierbare, kun je deze op verschillende manieren herdenken. Je kunt bijvoorbeeld dagelijks een kaarsje aansteken op een specifiek tijdstip, een mooie fotoboek (laten) maken of een dierbare  foto in glas laten laseren. Wat as bewaren in een Assieraad, een urn of mini urn. Of een speciaal aandenken aanschaffen, om het verlies van een dierbare of verlies van een huisdier, wat draagelijker te maken.

persoonlijk herdenken

Andere mooie en persoonlijke manieren van herdenken waardoor je je weer even extra verbonden kunt voelen met een dierbare(en)  die er niet meer is

Een aantal bijzondere herinneringsproducten uit ons eigen aanbod

Assieraden dames en heren Groningen

 

Handgemaakte Assieraden van zilver en goud


Stuk voor stuk uniek en voor ieder wat wils. In diverse stijlen en materialen leverbaar. Ook voor de asbewaring van je overleden huisdier. Een Assieraad is geschikt voor iemand, die graag de dierbare nog dichtbij wil houden. Wil je dit liever niet? of is dit niet mogelijk door bijvoorbeeld sporten of werkzaamheden, dan is een As- sleutelhanger meer geschikt. Hieraan draag je sleutels, of je  kunt deze gebruiken als tashanger. Ook is het mogelijk een assieraad aan een herinneringshouder te bevestigen, zodat je het niet altijd hoeft te dragen. Een vingerafdruk sieraad is ook mogelijk, dan heb je wel een print van de vinger van de dierbare nodig. Op onze site enkele tips hoe je deze print zelf kunt maken. Naast Ashangers zijn er ook As armbanden en ringen voor as bewaring. Assieraden vullen kan emotioneel zijn, maar de handeling zelf is relatief eenvoudig. Je kunt bij onze sieraden een vulset mee bestellen om zelf je Assieraad te vullen.                                           

Zilveren Ashangers

Edelstalen armband voor asbwewaringAshanger elektrische gitaar

Betaalbare Ashangers?

Het aanbod assieraden is er in diverse stijlen en materialen. Het goedkopere materiaal bijvoorbeeld Edelstaal of RVS is ook zeer sterk, duurzaam, kras en slijtvast en zeker niet minder dan zilver of goud. Liever toch zilver, goud of witgoud? dan is dit ook mogelijk. De sieraden van goud en zilver zijn natuurlijk duurder in prijs dan bijvoorbeeld Edelstaal. Daarom bieden we voor al onze Assieraden ook afterpay en afterpay in 3 termijnen aan. Voor alle Assieraden geldt dat ze een blijvende dierbare herinnering zijn voor altijd, die ook zijn waarde behoudt in de toekomst.

 

Klanten die ook gebruik maakten van ons aanbod

 

      

9,8-WebwinkelKeur

" Geweldige service, Super klantvriendelijk en niets is te veel. Ik heb een 3d-kristal aangeschaft en wauw. Zo mooi,  zeker aan te raden. " - Angela van Dijk

Bijzondere klantvriendelijkheid" - Gloria Hak 

" Lang gezocht maar echt superblij met de drie poezen ter herinnering aan mijn eigen drie poezen. Ze staan mooi  te  shinen in onze  tuin vlakbij waar onze poezen begraven liggen.- Karin

" Bijzonder en specifiek aanbod van kaarten en artikelen die een bijzondere bijdrage kunnen leveren bij  overlijden en/of een uitvaart. Zeer betrouwbaar en klant- en service gericht. Ben er heel blij mee, ik heb daar zo'n bijzondere kaart voor het overlijden van een hond kunnen kopen, die vind je nergens anders.- Saskia

Reviews urnen en assieraden

 

 

Het aanbod verzending en betaling?

♥ Geen extra bijkomende kosten voor verzending de prijs is de totaalprijs
♥ Op vooraad en voor 13.00 uur besteld dan dezelfde dag verzonden
♥ Later betalen of in termijnen betalen is mogelijk met afterpay
♥ Verzending ook naar België en Duitsland
♥ Laten verzenden naar een ander adres dan het factuuradres? dat kan
♥ Inpakken of het item voorzien van een begeleidend briefje of kaartje doen we graag
♥ Na uw bestelling is afhalen op afspraak mogelijk
 

♥ Vragen of opmerkingen over het aanbod?

Herinneringscadeautjes Groningen

Aszakken-Engelen-Decoratie voor buiten
 

                                                                                                                                       

Een urn aanschaffen, waar let u op?

Urnen & Assieraden Groningen

 Als je een urn gaat of wilt aanschaffen dan moet je met een aantal zaken rekening houden:
Voor wie is de urn bedoeld, volwassenen, kind, huisdier ? Je weet dan ook met welk formaat van de urn je rekening moet houden. Op onze site vind je een handig schema om de juiste urn maat te vinden. Ook is het belangrijk om te weten of je alle as in de urn wilt verwerken. Of wil je wellicht een deel van de as bewaren voor een sieraad of mini urn bijvoorbeeld? Als je het nog niet zeker weet, raden we je aan toch een beetje as te bewaren. Waar ga ik de urn plaatsen? hoeveel ruimte heb ik thuis, wil ik een urn voor binnen of buiten? Of misschien een urn voor twee personen (duo urnen) zodat ik later nog de as van mezelf of een andere dierbare kan (laten) toevoegen. Sommige mensen willen weer terug naar de natuur of "teruggegeven" worden aan de natuur, en kiezen voor een biologische urn of bijvoorbeeld een zee uitvaart.

De meeste mensen proberen een stijl te vinden die hen herinnert aan hun geliefde. Misschien is het de stijl of misschien bewonderde de persoon bepaalde materialen? Of had de persoon een bijzondere interesse in kunst bijvoorbeeld? Maar als u kiest voor een urn, dan weet je het zodra je deze ziet.

Het kan ook nuttig zijn om vooraf een budget te bepalen, zodat een weloverwogen keuze kan worden gemaakt. Soms is het ook handig om anderen te raadplegen, zodat je samen een keuze kunt maken. Neemt u hiervoor ook vooral de tijd, meestal krijgt u na 4-6 weken de as terug van het crematorium. Maar schroom niet. om daar aan te geven, dat u er nog niet uit bent. Dit zou geen probleem moeten zijn.

Urnen zijn er in heel veel stijlen en in heel veel verschillende materialen, Urn beelden, Urn sculpturen en kunstwerken.Tegenwoordig is bijna alles mogelijk. In sommige urnen past een aszak, maar niet in elke urn. Let u goed op de vulopening als je een aszak wenst.

Bij Urnen is het niet zo, dat de goedkopere urnen, ook urnen zijn van een slechtere kwaliteit. Of dat goedkoop uiteindelijk duurkoop is. Het soort materiaal, of het handvervaardigd is, de grootte etc. zijn mede aspecten die de prijs van een urn bepalen. Als een urn handvervaardigd is, dan gaan er diverse bak,lasser,blaas of coatingprocessen vooraf, aan het realiseren van een urn. Dit brengt extra tijd en kosten met zich mee.
Je hebt dan echter wel een uniek stuk, een blijvende en heel persoonlijke dierbare herinnering, die voor "altijd" blijft bestaan. Heel vaak zit er in het  pakket bij de uitvaartzorg tegenwoordig, een stukje budget, voor het zelf aanschaffen van een urn of assieraad e.d.
Mocht dit niet zo zijn dan kun je bij ons ook altijd achteraf of in 3 termijnen betalen met afterpay.

 

 

Urn Suger Skull    Duo urn -trap naar de Hemel-Bronze  Mini urn hand met kaarsje

   Memorie Beer met asdoosje       Kat met ster urn

                            

Het verlies van een huisdier is het verlies van een lieve vriend 

Overlijden huisdier Groningen

 


 

Als je de verzorger of metgezel bent van een harige vriend, wordt je leven verrijkt met hun onsterfelijke liefde, trouw en gezelschap. Huisdieren geven je onvoorwaardelijke liefde en emotionele steun die je soms niet van anderen kunt krijgen. Op jouw beurt doe je best om hen te laten zien hoeveel ze voor je betekenen. Dit zorgt voor een speciale band tussen jouw en je huisdier. Afscheid nemen van een geliefd dier, valt dan ook niet mee.

Gelijk komen er vele vragen op je af, cremeren of begraven? Bij cremeren, wil ik een deel van de as bewaren? Waar wil ik dit dan in verwerken? Welke andere mogelijkheden zijn er tot gedenken? Hoe kan ik iemand anders steunen, die een geliefd dier is verloren?

Wij hebben zowel urnen voor huisdieren maar ook urnen voor andere dieren in ons assortiment. Ook kun je denken aan een houten urn kistje, waar je zowel de as als mede een aantal andere dierbare items in kunt bewaren. Deze hoef je niet perse te begraven. Daarnaast hebben we Ashangers voor de asbewaring van je huisdier, fotolijsten en 3d foto`s in glas met en zonder urn of kaarsje. Voor iemand die een dier heeft verloren kun je denken aan een mooie kaart, waarin u bijvoorbeeld het onderstaande kunt schrijven:

* Een trouwe vriend verloren, veel sterkte*

* Dag, lieve… *

* Wat hebben jullie samen mooie avonturen beleefd. Sterkte met dit gemis.*

* Het was je vriendje, je maatje die er altijd voor je was.
   Bedelend voor iets lekkers en spelend in het groene gras.
   Je zult hem missen, iedere maand en elke dag.
   Maar denk dan met een glimlach, terug aan elk mooi moment
   dat hij je gaf.

 

Aandenken aan overleden kat

Fotolijst Hond " Bedankt"
          Aandenken overleden hond roest

      

       

        Aandenken overleden kat roest

 

Iemand sterkte wensen? En moeite met de juiste woorden vinden?

Stuur dan een liefdevol troost cadeau

 

Cadeautjes om te troosten & te gedenken

met een beetje ♥

 

Troosten bij overlijden troostcadeaus

Iemand die het moeilijk heeft sterkte wensen met een troostgeschenk, in welke vorm dan ook is altijd gewenst. Momenten die een kaartje, Engeltje of een kaarsje verdienen of een speciaal aandenken op specifieke data. Zoals bijvoorbeeld iemand missen met kerst of een verjaardag van de overledene. Wat je geeft is niet het belangrijkste, dat je even laat merken ik ben er voor je des te meer.

Worry Doll monster                       Keepsake houder Angelstar

                                    kerstboom in memoriam "ouders"

 

Asringen-Asarmbanden-Groningen

 

 

♥ Veilig betalen 
♥ Afterpay mogelijk 
♥ Veilige SSL verbinding 
♥ Gratis verzending 
♥ Afhalen op afspraak 
♥ Uniek assortiment 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Stilstaan bij een moment van gedenken 

Gratis verzending in Nederland vanaf €10

Afhalen & bezoeken op afspraak

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b view=slider amount=6 language=1]

© 2015 - 2024 In Memoriam-Decoraties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel